KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. De är ett av världens ledande kunskapsföretag, med kontor i 153 länder. I Sverige finns de på 60 orter med över 1600 medarbetare.

En stor organisation som KPMG –  innebär ett stort fakturaflöde och mycket inkommande fakturor. Nu tar de ett steg in i framtiden och tar emot fakturor elektroniskt via InExchange. Att ta emot e-fakturor innebär minskade portokostnader för leverantörer och en betydligt mindre miljöpåverkan. En e-faktura kan skickas till KPMG och vara framme under bråkdelen av tiden det tar att skicka den som pappersfaktura.

Under nästa vecka kommer KPMG’s leverantörer få ett brev med information om övergången till e-faktura och bästa tillvägagångssätt.

Är du leverantör till KPMG? Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise