KPMG kund hos InExchange

KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. De är ett av världens ledande kunskapsföretag, med kontor i 153 länder. I Sverige finns de på 60 orter med över 1600 medarbetare.

En stor organisation som KPMG –  innebär ett stort fakturaflöde och mycket inkommande fakturor. Nu tar de ett steg in i framtiden och tar emot fakturor elektroniskt via InExchange. Att ta emot e-fakturor innebär minskade portokostnader för leverantörer och en betydligt mindre miljöpåverkan. En e-faktura kan skickas till KPMG och vara framme under bråkdelen av tiden det tar att skicka den som pappersfaktura.

Under nästa vecka kommer KPMG’s leverantörer få ett brev med information om övergången till e-faktura och bästa tillvägagångssätt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise