KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. De är ett av världens ledande kunskapsföretag, med kontor i 153 länder. I Sverige finns de på 60 orter med över 1600 medarbetare.

En stor organisation som KPMG –  innebär ett stort fakturaflöde och mycket inkommande fakturor. Nu tar de ett steg in i framtiden och tar emot fakturor elektroniskt via InExchange. Att ta emot e-fakturor innebär minskade portokostnader för leverantörer och en betydligt mindre miljöpåverkan. En e-faktura kan skickas till KPMG och vara framme under bråkdelen av tiden det tar att skicka den som pappersfaktura.

Under nästa vecka kommer KPMG’s leverantörer få ett brev med information om övergången till e-faktura och bästa tillvägagångssätt.

Är du leverantör till KPMG? Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Snabbguide om Peppol: 1. Detta är Peppol

Det viktigaste om Peppol snabbt och enkelt förklarat i en miniserie i tre avsnitt. Här är första delen: Detta är Peppol.

Bygg in e-fakturan i den digitala resan

Digitalisering är rejält i ropet inom byggsektorn. Det är viktigt att det administrativa inkluderas. Faktureringsområdet äger en stor digital potential.

Jämför e-faktura och PDF-faktura och förstå skillnaden

Är det skillnad på e-faktura respektive PDF-faktura? Svaret är definitivt ja. I vår jämförelse tar vi upp en rad saker som skiljer formaten åt.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram