KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. De är ett av världens ledande kunskapsföretag, med kontor i 153 länder. I Sverige finns de på 60 orter med över 1600 medarbetare.

En stor organisation som KPMG –  innebär ett stort fakturaflöde och mycket inkommande fakturor. Nu tar de ett steg in i framtiden och tar emot fakturor elektroniskt via InExchange. Att ta emot e-fakturor innebär minskade portokostnader för leverantörer och en betydligt mindre miljöpåverkan. En e-faktura kan skickas till KPMG och vara framme under bråkdelen av tiden det tar att skicka den som pappersfaktura.

Under nästa vecka kommer KPMG’s leverantörer få ett brev med information om övergången till e-faktura och bästa tillvägagångssätt.

Är du leverantör till KPMG? Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Viktiga insatser för att göra skillnad

InExchange har en tydlig policy när det handlar om att ekonomiskt stötta evenemang och organisationer. Vi som företag vill göra skillnad för dem som behöver hjälpen mest.

InExchange önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska God Jul & Gott Nytt År. Vi passar också på att informera om öppettiderna på vår support under jul- och nyårsperioden.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram