Lär dig mer med våra webinar

Under de närmaste veckorna anordnar InExchange tre livesända och kostnadsfria webinar. Vi går igenom funktionerna i fakturaskrivaren, visar vad du som kund kan göra i InExchange Network och berättar om våra mervärdestjänster.
Självklart går det att ställa frågor både under webinaret och efteråt.
– Syftet är att räta ut frågetecken till utropstecken, beskriver Diana Kaplan glatt.

Det är Diana som är ciceron under den 30 minuter långa sändningen. Totalt handlar det om tre livewebinar framöver:

  • Tisdag 22 oktober
  • Tisdag 19 november
  • Tisdag 17 december
    Samtliga tre har 13.30 som starttid. Det går även att se ett webinar i inspelad version. Det ligger lättåtkomligt som video i Hjälpcenter. Webinaren är kostnadsfria. Anmälan görs via knappen ”Till registrering” här nedan.
Registrera dig till LIVEwebinar om fakturaskrivaren

Till registrering

Diana Kaplan konstaterar att den websända genomgången är en bra guide för den som vill lära sig hur man skickar fakturor på bästa sätt.
– Jag visar hur en överföring via fakturaskrivaren går till och hur man gör för att optimera tjänsten. Webinartittarna ser stegen man behöver ta. Eftersom det hela är live finns möjlighet att ställa frågor både under pågående sändning och efteråt beroende på hur man vill lägga upp det. Är det något man inte förstår är det bara att gå igenom det igen, förklarar hon.
Hur länge efter webinaret går det att ställa frågor?
– Det är inte tidsbegränsat. Jag hänger kvar så länge det finns deltagare i webinaret som vill ha svar på sina frågor. Det vanliga är att jag avsätter åtminstone 30 minuter efteråt, men frågorna brukar ebba ut tidigare.

Kan man kika på webinaret även i bandad version?
– Ja, det finns i hjälpcenter hela tiden. Man går in till vårt hjälpcenter på support.inexchange.com och skriver ”webinar” som sökord. Då hamnar man på artikeln i vilken vi skriver om att anmäla sig till webinar. Där ligger en inspelad video som går igenom stegen på samma sätt som i liveversionen. Enda skillnaden, jämfört med live, är att det inte går att ställa några motfrågor. Men har man fakturaskrivaren finns å andra sidan alltid möjligheten att chatta med oss.

Diana har märkt, utifrån erfarenheten från tidigare livesända webinar, att många känner en trygghet i att via hennes guidning få en lugn och metodisk genomgång av fakturaskrivaren och att man dessutom kan ställa frågor under tiden.
– Primärt handlar det om att underlätta för kunden. Samtidigt är det kul att kunna hjälpa till på det här smidiga sättet. Man vet själv hur det är när man ställs inför något nytt. Ofta är man lite osäker i början. Jag tror att webinaren fyller en viktig roll. Syftet är att räta ut eventuella frågetecken till utropstecken, betonar hon.

Det är även möjligt för våra engelskspråkiga kunder att boka ett livewebinar. Alltså att anvisningarna under livesändningen sker på engelska. I så fall tar man kontakt med oss på mejladressen kundservice@inexchange.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise