Leo är vår man i Stockholm

Leo Agetoft berättar att han bor söder om Stockholm.
Med det menar han strax söder om Globen.
– Jag är väldigt mycket stockholmare, inser Leo som jobbar som PAM på InExchange och är vår förlängda arm i kungliga huvudkommunen.

Leo personifierar verkligen allsångsfavoriten ”Stockholm i mitt hjärta”. Staden på öarna, den ombesjungna Mälardrottningen, är och förblir hans hem. Att flytta ut med familjen på landsorten känns i hans fall lika absurt som att konvertera från AIK till IFK Göteborg.
Det är en fullständigt orimlig tanke.
Men stationeringen hindrar honom inte från att jobba på InExchange. Det är väl snarare som så här: det är tack vare sin hemvist han jobbar på InExchange. Det är viktigt att vara representerat i Stockholm och Leo är onekligen klippt och skuren för uppgiften.
Man måste vara djurgårdare för att tycka något annat.

Leo kom till InExchange för ungefär ett och ett halvt år sedan. Han arbetar som Partner Account Manager, PAM, och ingår i säljavdelningens partnerteam. Han ansvarar för ett dussintal av InExchanges partners och är en av två företrädare för InExchange i Stockholm. Vår andra resurs i huvudstaden är Fredrik Norén som är Key Account Manager och har fokus på storkund.
Arbetet innebär rejält ansvar och bygger i stor grad på att skapa stabila kontakter präglade av ömsesidig tillit.
– Mitt jobb är väldigt mycket, om jag får säga det själv, att vara närvarande, ge trygghet och svara på frågor, att helt enkelt företräda ett företag som våra partner gärna vill arbeta tillsammans med, beskriver Leo och understryker med en gång:
– Jag tror att närvaro är allt. Det är nyckeln till framgång. Ett partnerskap bygger på förtroende. Det ska vara kul att jobba ihop med InExchange. Det ska finnas en vilja att utvecklas ihop.

Säljaren i honom är djupt rotad. Han har knappt gjort något annat. Undantaget åtta år som produktchef. Men märk väl. Det var som Marketing Product Manager. Så det var besläktat med säljsidan det också. Han är likaså van vid att vara självgående. Med huvudkontoret på distans är det en nödvändighet.
Kräver det en viss typ av personlighet tror du?
– Ja. Det krävs en människa med egen drivkraft och erfarenhet. Vissa människor kan inte sitta hemma och jobba. Jag får som mest gjort när jag sitter hemma. Men det fordrar drivkraft och disciplin. Man måste ha en klar målbild vad man vill uppnå och när det ska uppnås. Sedan utför man det jobbet.

Vilka stunder är de bästa i ditt arbete?
– Det roligaste är att göra stora och viktiga affärer tillsammans med partner. Eller signa en stor viktig partner. Det är också kul. Och det händer ett antal gånger per år.

Vad ser du för morötter framöver?
– Det känns härligt att vi är ett komplett team på partner igen. Det blir jättespännande att se vad vi kan åstadkomma nu när vi är full styrka och kan sätta strategier och tankar för 2018. Det innebär att vi kan jobba mer proaktivt. Det ska bli jäkligt roligt.

Allra sist Leo, vad tycker du om Skövde?
– Jo, men det är en trevlig stad med trevligt folk – men jag skulle aldrig bo där.

För en äkta stockholmare som Leo är det på tok för långt utanför tullarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise