Leverantörsbearbetning åt Ramböll

Under hösten har InExchange påbörjat den första delen av en leverantörsbearbetning åt Ramböll Sverige. Ramböll är Nordens största teknikkonsultbolag och erbjuder helhetslösningar inom marknadsområdena byggnader, transport, miljö, energi, olja & gas, telecom och management consulting.

Även om leverantörsbearbetningen precis är påbörjad har flertalet leverantörer redan skickat sin första e-faktura till Ramböll. Detta beror till stor del på att flera av dem redan skickar e-fakturor till andra kunder.

Mårten Köllerström, marknadsansvarig på InExchange säger
”Förutsättningarna för ett snabbt resultat är givetvis lysande när närmare 25% av Rambölls leverantörer redan finns i InExchange Network. Med tanke på att marknaden för e-fakturor växer ser vi allt oftare den här typen av synergieffekter.”

Är du nyfiken på hur många av era leverantörer som finns i InExchange Network? Kontakta oss för en kostnadsfri leverantörsmatchning.

Är du leverantör till Ramböll? Läs mer här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

E-fakturan råder bot på årets tuffaste månad

Augusti är den månad på året när betaltiderna är som längst. E-fakturan minskar dessa problem och banar väg för ett gott kassaflöde.
Nyheter

Givande samtal om Peppol på KOMMEK

KOMMEK-mässan har inneburit mängder med kundkontakter för InExchange. I centrum för diskussionerna står Peppol som utgör ämnet i kommande webinar i höst.
Nyheter

Välkomna till KOMMEK-mässans Peppol-center

InExchange är på plats på KOMMEK-mässan (17-18 augusti). Hos oss får mässdeltagarna möjlighet att både fråga och få goda råd om Peppol.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram