Leverantörsbearbetning åt Ramböll

Under hösten har InExchange påbörjat den första delen av en leverantörsbearbetning åt Ramböll Sverige. Ramböll är Nordens största teknikkonsultbolag och erbjuder helhetslösningar inom marknadsområdena byggnader, transport, miljö, energi, olja & gas, telecom och management consulting.

Även om leverantörsbearbetningen precis är påbörjad har flertalet leverantörer redan skickat sin första e-faktura till Ramböll. Detta beror till stor del på att flera av dem redan skickar e-fakturor till andra kunder.

Mårten Köllerström, marknadsansvarig på InExchange säger
”Förutsättningarna för ett snabbt resultat är givetvis lysande när närmare 25% av Rambölls leverantörer redan finns i InExchange Network. Med tanke på att marknaden för e-fakturor växer ser vi allt oftare den här typen av synergieffekter.”

Är du nyfiken på hur många av era leverantörer som finns i InExchange Network? Kontakta oss för en kostnadsfri leverantörsmatchning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise