Lite fakturajobb och mycket verkstad

InExchange driver Nordens största nätverk för elektroniska affärsprocesser. Däckpartner är i sin tur en av Nordens största aktörer inom däckbranschen.
På torsdag korsas våra vägar.
Då arrangerar Däckpartner sin leverantörsmässa och InExchange är med som utställare.

Bildäck och digital affärskommunikation känns visserligen fjärran från varandra, men det finns beröringspunkter som gör InExchanges närvaro på mässan helt logisk.
– Flera av Däckpartners medlemmar använder sig av InExchanges fakturaskrivare. Med tanke på att det innebär ett smidigare arbetssätt och dessutom kommer ett lagkrav om obligatorisk e-faktura till kommuner och landsting ställer vi ut på Däckpartners mässa för att presentera vår lösning för fler medlemmar, säger Richard Olfwenstam.
– Som kund hos oss kan man lägga all fokus på verkstaden och slipper känna oro för faktureringen, tillägger han.

Det är Richard och Mattias Hult, båda key account managers, som representerar InExchange på den här endagsmässan i Scandic Infra City i Upplands Väsby.
Naturligtvis låter Richards uttalanden som ljuv musik för däckverkstäder som tvingas hänga över skrivaren som tuggar ut pappersfakturor eller brottas med pdf-versioner som inte synkar med köparens affärssystem. Med InExchange fakturaskrivare försvinner allt sånt krångel. Det är bara att skicka via datorn. InExchange löser formatbiten och ser till att faktureringen sker till mest prisvärda sätt.

Men nyttan med mässan är ömsesidig. En mötesplats för 230 återförsäljare är givetvis ett perfekt forum för synpunkter, idéer och utbyte av erfarenheter.
– InExchange är inne sedan tidigare i verkstadsbranschen. Däckpartner har blivit ytterligare ett viktigt steg och en vidareutveckling för oss, menar Richard Olfwenstam och understryker tacksamt:
– I och med samarbetet vi har med Däckpartner får vi större förståelse för hur verkstäder jobbar och kan därmed sy ihop ännu bättre anpassade tjänster för branschen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise