InExchange driver Nordens största nätverk för elektroniska affärsprocesser. Däckpartner är i sin tur en av Nordens största aktörer inom däckbranschen.
På torsdag korsas våra vägar.
Då arrangerar Däckpartner sin leverantörsmässa och InExchange är med som utställare.

Bildäck och digital affärskommunikation känns visserligen fjärran från varandra, men det finns beröringspunkter som gör InExchanges närvaro på mässan helt logisk.
– Flera av Däckpartners medlemmar använder sig av InExchanges fakturaskrivare. Med tanke på att det innebär ett smidigare arbetssätt och dessutom kommer ett lagkrav om obligatorisk e-faktura till kommuner och landsting ställer vi ut på Däckpartners mässa för att presentera vår lösning för fler medlemmar, säger Richard Olfwenstam.
– Som kund hos oss kan man lägga all fokus på verkstaden och slipper känna oro för faktureringen, tillägger han.

Det är Richard och Mattias Hult, båda key account managers, som representerar InExchange på den här endagsmässan i Scandic Infra City i Upplands Väsby.
Naturligtvis låter Richards uttalanden som ljuv musik för däckverkstäder som tvingas hänga över skrivaren som tuggar ut pappersfakturor eller brottas med pdf-versioner som inte synkar med köparens affärssystem. Med InExchange fakturaskrivare försvinner allt sånt krångel. Det är bara att skicka via datorn. InExchange löser formatbiten och ser till att faktureringen sker till mest prisvärda sätt.

Men nyttan med mässan är ömsesidig. En mötesplats för 230 återförsäljare är givetvis ett perfekt forum för synpunkter, idéer och utbyte av erfarenheter.
– InExchange är inne sedan tidigare i verkstadsbranschen. Däckpartner har blivit ytterligare ett viktigt steg och en vidareutveckling för oss, menar Richard Olfwenstam och understryker tacksamt:
– I och med samarbetet vi har med Däckpartner får vi större förståelse för hur verkstäder jobbar och kan därmed sy ihop ännu bättre anpassade tjänster för branschen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram