Må bättre på jobbet: Katarina tipsar

En stillasittande arbete framför datorskärmen ger stel nacke, spända axlar och en sämre cirkulation. För att råda bot på detta är det bra om du då och då under dagen tar en paus och stretchar rygg, nacke och axlar. Du behöver varken yogamatta eller benvärmare – det finns enkla övningar du kan göra vid skrivbordet.

Att tänka på:

– När du gör dina övningar får det stretcha och dra i musklerna för att få ut en bra effekt men det får aldrig göra ont!

– När du stretchar ska du tänka på att slappna av i kroppen och ta långa och djupa andetag för att verkligen slappna av i kroppen, inga axlar som sitter uppe vid öronen.

– Ju oftare du sträcker ut din kropp desto bättre energiflöde får du i kroppen och dina muskler blir mjuka och smidiga.

– För att motverka stela axlar och en spänd nacke räcker det att du dagligen väljer ut 3-4 övningar som du gör minst en gång om dagen.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise