Malmö stad satsar på Sveorder och Svefaktura

Malmö stad har tecknat ett e-handelsavtal med InExchange. InExchange har under flera års tid varit leverantör av e-fakturatjänster till Malmö stad och nu väljer Malmö att fördjupa samarbetet och även börja arbeta med elektroniska beställningar via InExchange.

Sara Killander, e-handelsansvarig på Malmö stad, säger att målet är att kunna nå fler och även mindre leverantörer.

”Det handlar om att skapa förutsättningar såväl för kommunen som för de mindre leverantörerna att på ett kostnadseffektivt sätt sätta upp elektroniska flöden. Många kan redan idag skicka en e-faktura och via InExchange får de även möjlighet att lika enkelt kunna ta emot en elektronisk beställning.”

Malmö stad är Sveriges tredje största kommun. Malmö hanterar årligen närmare 650 000 fakturor och har under flera års tid arbetat aktivt med att öka andelen elektronisk handel och är i dagsläget uppe i c:a 50%.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Mindre matsvinn och socialt stöd i samma koncept

InExchange väljer att stötta föreningen Ätbart som omfördelar livsmedel så att matsvinnet minskar och att varorna når socioekonomiskt utsatta i stället.

Viktiga insatser för att göra skillnad

InExchange har en tydlig policy när det handlar om att ekonomiskt stötta evenemang och organisationer. Vi som företag vill göra skillnad för dem som behöver hjälpen mest.

InExchange önskar God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill önska God Jul & Gott Nytt År. Vi passar också på att informera om öppettiderna på vår support under jul- och nyårsperioden.

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram