Malmö stad satsar på Sveorder och Svefaktura

Malmö stad har tecknat ett e-handelsavtal med InExchange. InExchange har under flera års tid varit leverantör av e-fakturatjänster till Malmö stad och nu väljer Malmö att fördjupa samarbetet och även börja arbeta med elektroniska beställningar via InExchange.

Sara Killander, e-handelsansvarig på Malmö stad, säger att målet är att kunna nå fler och även mindre leverantörer.

”Det handlar om att skapa förutsättningar såväl för kommunen som för de mindre leverantörerna att på ett kostnadseffektivt sätt sätta upp elektroniska flöden. Många kan redan idag skicka en e-faktura och via InExchange får de även möjlighet att lika enkelt kunna ta emot en elektronisk beställning.”

Malmö stad är Sveriges tredje största kommun. Malmö hanterar årligen närmare 650 000 fakturor och har under flera års tid arbetat aktivt med att öka andelen elektronisk handel och är i dagsläget uppe i c:a 50%.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

I Fokus

Föreningsidén grunden för nytt samarbete

Skultorp får i dagarna en ny padelhall i vilken Skövde Padelklubb kommer att lägga mycket tonvikt på barn och ungdomar. InExchange ställer upp bakom satsningen.
Nyheter

Föll i finalen men ändå en vinnare

Kvällen på Sales Awards gav ingen titel till InExchange, men arrangemanget resulterade i många andra värdeskapande vinster.
Nyheter

Bruce Dickinson trollband konferenspubliken

Tillit och integritet. Det är de viktigaste egenskaperna i en relation menar Bruce Dickinson. Oavsett om det handlar om hårdrock eller affärer.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise