Malmö stad satsar på Sveorder och Svefaktura

Malmö stad har tecknat ett e-handelsavtal med InExchange. InExchange har under flera års tid varit leverantör av e-fakturatjänster till Malmö stad och nu väljer Malmö att fördjupa samarbetet och även börja arbeta med elektroniska beställningar via InExchange.

Sara Killander, e-handelsansvarig på Malmö stad, säger att målet är att kunna nå fler och även mindre leverantörer.

”Det handlar om att skapa förutsättningar såväl för kommunen som för de mindre leverantörerna att på ett kostnadseffektivt sätt sätta upp elektroniska flöden. Många kan redan idag skicka en e-faktura och via InExchange får de även möjlighet att lika enkelt kunna ta emot en elektronisk beställning.”

Malmö stad är Sveriges tredje största kommun. Malmö hanterar årligen närmare 650 000 fakturor och har under flera års tid arbetat aktivt med att öka andelen elektronisk handel och är i dagsläget uppe i c:a 50%.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise