Marie årets medarbetare i Science Park Skövde

Marie Lindholm Marie Lindholm

Vi på InExchange är otroligt stolta och glada över att vår fantastiska ekonomiassistent Marie Lindholm utsetts till ”Årets parkmedarbetare” i Science Park Skövde. 

Marie Lindholm är en av fyra medarbetare på ekonomiavdelningen på InExchange. Marie har dessutom tagit initiativ till en cirkelträning i parkens gymlokal där hon i egenskap av organisatör och instruktör uppmuntrar deltagarna med energifyllda tillrop.
Träningsformen kallas mer exakt för tabata och passen, som hålls en gång i veckan, är öppna för alla medarbetare i parken. Övningarna som ingår är omväxlande och innehåller alla nivåer av träning och passar därför precis vem som helst oavsett kondition och styrka.
Det är helt enkelt friskvård av bästa märke.

Rörd och hedrad

Marie mottog utmärkelsen i samband med Science Park Skövdes traditionella julfrukost vilken i år hade begränsats i antalet deltagare av hänsyn till rådande pandemiläge.
Totalt var fem personer nominerade i kategorin ”Årets parkmedarbetare” och det var således Marie från InExchange som fick juryns gehör.
Hon var både omtumlad och hedrad efter prisutdelningen.
– Det känns helt fantastiskt och kul att bli uppmärksammad. Nomineringen gjorde mig alldeles rörd, konstaterade pristagaren glatt och menade att även motiveringen till att hon fick utmärkelsen värmde hjärtat:
– Det är roligt att bli sedd som en sann ambassadör för hälsa, inkludering och gemenskap i parken och en tillgång för hela området.
InExchange gratulerar till priset. Det är verkligen en välförtjänt utnämning. Marie är en toppenkollega som förutom att hon är en slipad ekonom alltid sprider en mysig stämning omkring sig med sitt glada leende och positiva inställning.

Så här löd motiveringen

Science Park Skövde är ett centralt beläget företagsområde med stark IT- och ingenjörsprofil i Skaraborgs största kommun.
Inför den traditionella julfrukosten får medarbetare i parken skicka in förslag på kandidater som de anser förtjänar att vinna någon av ceremonins priskategorier.
Den här gången gick utmärkelserna till följande kvintett:
Årets parkföretag: The Farm Interactive
Årets parkmedarbetare: Marie Lindholm, InExchange
Årets parkchef: Magnus Lindell, Addgile
Årets parkarbetsplats: Distancify
Årets start up: Wishfully
Motiveringen till att Marie vann löd så här:
”Detta är inte bara en toppenkollega och skarp ekonom. Hon är dessutom en sann ambassadör för hälsa, inkludering och gemenskap i parken. Genom fredagsfysen i parkens gym Gråttan samlar hon medarbetare från hela parken för en stund av svettig träning och härliga samtal. Oavsett fysisk nivå eller eventuella skador ser hon till att alla känner sig välkomna och får ut så mycket som möjligt av stunden. Detta är en tillgång för hela parken och förtjänar att uppmärksammas.”

Foto: LINDA ANDERSSON

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Byggmässa Byggmässa
Nyheter

Byggmässa som också bygger kontaktnät

InExchange besökte under onsdagen mässan Nordbygg. Dagen gav möjlighet att träffa befintliga kunder och samarbetsaktörer på partnersidan, men också skapa nya kontakter.
Per Gustafsson
Fredrik Hanses, InExchange Fredrik Hanses, InExchange
Nyheter

Inspirerande dag på Mötesplats Campus

”Bra möten och bra dialoger”. Det är Fredrik Hanses omdöme om mässan Mötesplats Campus i Östersund som InExchange deltog på i torsdags.
Per Gustafsson
Papperskvitton slopas Papperskvitton slopas
Nyheter

Slopat papperskrav ger e-fakturan skjuts framåt!

”Det här borde ge e-fakturan en boost” säger Simon Strandell, commercial director på InExchange, angående det slopade kravet på att spara kvitton och fakturor i fysisk form.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise