Mårten Köllerström ny VD på InExchange

Med start 1 september så övertar Mårten Köllerström vd-rollen på InExchange. Han efterträder entreprenören och grundaren Thordur Erlingsson som med sitt engagemang har skapat ett företag med fantastisk tillväxt och en unik företagskultur. InExchange har under åren fått många fina utmärkelser, och vi räknas idag som ett av Sveriges snabbast växande företag och en av Sveriges bästa arbetsgivare.

”Att få utveckla InExchange från idé till det framgångsrika företag det är idag har varit fantastiskt roligt”, säger Thordur Erlingsson. ”Samtidigt är InExchange varken min första eller sista affärsidé, och nu är det dags att ta tag i nästa idé. Det känns mycket bra att lämna över till Mårten som har varit med från början och utvecklat företaget till vad det är i dag.”

Nya vd:n Mårten Köllerström är ny på posten, men gammal i gemet. Han har nämligen jobbat hos oss på InExchange ända sedan starten 2008 och har alltid haft en central roll i företagets utveckling och framgångar. Först som utvecklare, sedan som sälj- och marknadsansvarig. Han lämnar nu sin nuvarande roll som försäljningschef för att fortsätta leda InExchange framåt som vd:

”Att få jobba med InExchange och Thordur har varit en otrolig resa och det känns som ett privilegium att nu få bli den som leder hela teamet vidare”, säger Mårten Köllerström.
Vi har fantastiska medarbetare, marknadsledande tjänster och stora visioner som vi ska fortsätta att förverkliga tillsammans med våra kunder och partners.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise