Nu förenklas fakturaflödet ännu mer

InExchange har under en tid erbjudit skanning av leverantörsfakturor som komplement till e-fakturatjänsterna.
​Nu har ett avtal tecknats med Softronic för att konkretisera den här lösningen och erbjuda InExchange kunder inom såväl privat som offentlig sektor en tjänst för att ta emot samtliga av sina fakturor elektroniskt direkt in i attestsystemet.

– Ett företag som skaffar InExchange tjänst för leverantörsreskontra behöver inte bry sig huruvida leverantören skickar en pappersfaktura, pdf-faktura eller e-faktura, säger Simon Strandell, produktägare på InExchange.
​Pappersfakturor och pdf-fakturor tolkas och omvandlas till digitala filer och levereras tillsammans med e-fakturorna direkt till attestsystemet.
​– Förutom att alla leverantörsfakturor hanteras i ett och samma flöde så arbetar InExchange plattform med att styra om pappersfakturor till e-faktura, konstaterar Simon Strandell och påpekar vidare:
​– Kombineras tjänsten dessutom med InExchange Inköpsanalys och validering av till exempel referenser så får man en BI-lösning med 100 procent av sina inköp där man som kund får full kontroll över sin leverantörsreskontra och sin spend.

Udo Hegner, enhetschef på Softronic, ser också mycket positivt på det avtal som tecknats kring fakturaskanning.
​– Vi är mycket glada och stolta över att ha InExchange som samarbetspartner, säger Udo.
​Han menar att kompanjonskapet även stärker Softronics roll.
​– Softronic arbetar ständigt med att hitta lösningar och förbättringar för våra kunder. Vårt samarbete med InExchange banar väg för en ökad digitalisering. Det öppnar för en enklare och mer kostnadseffektiv hantering inom just leveransfakturahantering vilket ger företag bättre kontroll över sina utgifter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise