Nu släpper vi den senaste av våra e-tjänster, nämligen Arga L-appen – en app för att elektroniskt översända arga meddelanden.

Vi har slutit avtal med en majoritet av Sveriges bostadsbolag, däribland Bennobostäder AB – som kommer att installera appen i tvättstugor runtom hela Sverige.

BokningstavlaWeb

”Att skicka en arg e-lapp är billigare, pålitligare och mer miljövänligt jämfört med att på papper skriva ner arga meddelanden och hänga upp i tvättstugan” – säger Mons-Christian Måne på Bennobostäder AB

Gynnar både avsändare och mottagare
En e-arg lapp är snabbare, enklare än papperslapp och ger stora besparingar åt båda hållen. På mottagarsidan görs en lika stor besparing, då det manuella arbetet med att läsa upp den, skrynkla ihop den och argt gestikulera med den försvinner.

Arga meddelanden kan enkelt skickas via smartphones. Det arga meddelandet dyker sedan upp på en skärm utanför tvättstugan.

Gittan Andersson, hyresgäst hos Bennobostäder tycker om det nya systemet.

”Jag hatar alla i mitt hyreshus. Nu behöver jag inte längre slita ut mina fingrar på att skriva ner hatramsor till mina grannar. Nu är jag dessutom anonym på köpet, eftersom min handstil inte avslöjar mig.” säger Gittan.

”Många av våra hyresgäster har länge efterfrågat ett digitalt bokningssystem för tvättstugan, men vi kände att det här var bättre att lägga pengarna på.” avslutar Mons-Christian.

Appen kommer till en början implementerats för bostadsbolag, men finns även tillgänglig för kontorsmiljöer, skolor och andra ställen där kollektivt ansvar för renlighet ger upphov till ilska.

koket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

InExchange rullar på även i utspridd upplaga

test

Gör som InExchange – följ Global Pride

Info med anledning av covid-19

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram