Öppna nya möjligheter med smarta medel

Buiness Intelligence och e-fakturahantering har olika starka sidor –  som man tjänar på att förena.
Men hur går jag bäst tillväga?
Det kommer Simon Strandell och Malin Larsson från InExchange att berätta om under EFH-konferensen i Stockholm på torsdag.

Business Intelligence, BI, omfattar de verktyg, processer och metoder som får företag och organisationer att bättre förstå sin verksamhet. Det väcker insikter, det ringar in såväl problem som orsaker och tar ut rätt kompassriktning.
BI banar väg för ett bättre beslutsfattande.
E-fakturan besitter egenskaper av liknande fördelaktiga art. Varje e-faktura innehåller mängder med information som är värd att dra nytta av. Med den som grund öppnas möjligheterna för nya beslutsstöd inom hela inköp-till-betalningsprocessen.
Men hur används dessa medel allra bäst?

Simon Strandell, produktägare, och Malin Larsson, key account manager, från InExchange kommer under torsdagens EFH-konferens, på Hotel Birger Jarl i Stockholm, att hålla ett så kallat breakout-pass. Rubriken för programpunkten är ”Business Intelligence och elektronisk fakturahantering? Så ser möjligheterna ut.”
Simon utlovar en informativ och givande träff.
– Jag skulle säga att alla företag på det ena eller andra sättet analyserar sin försäljning och sina inköp. Men hur många vet hur du kan nyttja informationen i e-fakturan i analysen? Säger han retoriskt och framhåller:
–  Målet med seminariet är att berätta om e-fakturans fördelar och ge exempel på hur e-fakturan kan bidra till bättre beslut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise