Buiness Intelligence och e-fakturahantering har olika starka sidor –  som man tjänar på att förena.
Men hur går jag bäst tillväga?
Det kommer Simon Strandell och Malin Larsson från InExchange att berätta om under EFH-konferensen i Stockholm på torsdag.

Business Intelligence, BI, omfattar de verktyg, processer och metoder som får företag och organisationer att bättre förstå sin verksamhet. Det väcker insikter, det ringar in såväl problem som orsaker och tar ut rätt kompassriktning.
BI banar väg för ett bättre beslutsfattande.
E-fakturan besitter egenskaper av liknande fördelaktiga art. Varje e-faktura innehåller mängder med information som är värd att dra nytta av. Med den som grund öppnas möjligheterna för nya beslutsstöd inom hela inköp-till-betalningsprocessen.
Men hur används dessa medel allra bäst?

Simon Strandell, produktägare, och Malin Larsson, key account manager, från InExchange kommer under torsdagens EFH-konferens, på Hotel Birger Jarl i Stockholm, att hålla ett så kallat breakout-pass. Rubriken för programpunkten är ”Business Intelligence och elektronisk fakturahantering? Så ser möjligheterna ut.”
Simon utlovar en informativ och givande träff.
– Jag skulle säga att alla företag på det ena eller andra sättet analyserar sin försäljning och sina inköp. Men hur många vet hur du kan nyttja informationen i e-fakturan i analysen? Säger han retoriskt och framhåller:
–  Målet med seminariet är att berätta om e-fakturans fördelar och ge exempel på hur e-fakturan kan bidra till bättre beslut.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram