En naturlig del i en komplett helhetslösning

Bengt-Arne Hallberg
, Försäljare
Systemstöd Systemstöd

KUNDCASE SCANCLOUD

I dagens teknikdrivna affärsvärld blir effektiva processer och automatiserad datahantering allt mer viktigt. Ett företag som förstår detta och har lyckats integrera sådana lösningar framgångsrikt är Systemstöd, som har skapat en stark allians med Scancloud för att möta sina kunders behov av utgående fakturahantering, datafångst till EFH-system och EDI-flöden. Vi har träffat Bengt-Arne Hallberg, försäljare på Systemstöd.

Systemstöd, som är experter på att förvalta, utveckla och integrera affärssystem för företag, har samarbetat med Scancloud i mer än 10 år. Systemstöd fungerar som bollplank, rådgivare och implementerare för att hjälpa sina kunder att utvecklas och förbättra sina affärsprocesser. Deras relation med Scancloud är starkt bidragande till deras totala erbjudande till kunder. Systemstöds kunder använder Scancloud för att hantera utgående fakturor, datafångst till EFH-system (elektronisk fakturahantering) och de har även integrerat Scancloud med flera affärssystem, inklusive Jeeves ERP, Sage X3, Visma.net och HansaWorld.

Förenklar affärsprocesserna

Med potentiella kunder har Scancloud visat sig vara en positiv bidragsgivare för Systemstöd. Genom att automatisera det utgående fakturaflödet sparar Systemstöds kunder tid och pengar. Detta är en snabb och kostnadseffektiv rationalisering som är lätt att förklara och ”räkna hem” för kunderna. Scancloud gör det möjligt för deras kunder att nå sina egna kunder på ett enkelt och standardiserat sätt, vilket förenklar affärsprocesserna.

“Scancloud är en naturlig del av vårt erbjudande och bidrar till möjligheten att leverera en komplett lösning.”

Viktig del i det totala erbjudandet

Upplevelsen av intresset för att modernisera ekonomifunktionen, arbeta mer automatiserat och implementera beslutsstöd är mycket stark. Systemstöds breda erfarenhet och djupgående kunskap gör att Scancloud spelar en central roll när det gäller att identifiera förbättringsmöjligheter tvärs olika branscher. ​​Med det starka intresset för modernisering och automatisering ser framtiden ljus ut för Systemstöd och deras partnerskap med Scancloud. Oavsett om det handlar om processer inom tillverkning och logistik eller förbättringar inom EFH eller EDI-flöden, är Scancloud en viktig del av deras totala erbjudande till kunden, både nu och i framtiden.

Läs mer om Systemstöd här.

AB Systemstöd Sverige AB Systemstöd Sverige
Systemstöd är en leverantör av affärskritiska systemlösningar baserade på Sage X3. Affärsidén är att tillsammans och i närhet med kunderna utveckla och förvalta affärssystemlösningar, som stöd för kundernas affärsprocesser och därmed bidra till kundernas ökade konkurrenskraft och lönsamhet. Systemstöd har över 250 kunder i 15 länder.

Webbplats

Huvudkontor
Kista
Anställda
39
Bransch
Affärsutveckling med IT som stöd
Typ
B2B, B2C
Dela denna artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Accountor
Samarbete som effektiviserar och kvalitetssäkrar
Mark & Energibyggarna
Lätt att växa med smidig lösning som grund
Appli
Trygg integration som underlättar vardagen

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise