Förbättrad fakturahantering och ökad kundnöjdhet

Filip Dahlström
, Systemspecialist
Hantverrksdata_IT-lösniingar_hantverksbranscher Hantverrksdata_IT-lösniingar_hantverksbranscher

KUNDCASE SCANCLOUD

Scancloud har intervjuat Filip Dahlström, som jobbar som systemspecialist hos samarbetspartnern Hantverksdata. Hantverksdata har effektiviserat hantverkares vardagar i över 50 år och är branschledande inom affärssystem i de olika hantverksbranscherna. 
Företaget har sedan några år samarbetat med Scancloud, som har utvecklat ett blomstrande och resultatrikt partnerskap. Enligt Filip är Scancloud ”miles beyond” jämfört med tidigare samarbetspartners.

Hantverksdata använder Scancloud för att förbättra fakturahanteringen och effektivisera EDI-hanteringen. Genom den här lösningen kan Hantverksdatas kunder fokusera på sin kärnverksamhet och lägga energi på de delar som utvecklar företaget mest. Tack vare att tjänsterna som Scancloud bistår med är så smidiga, och fungerar så väl, är det inget man behöver lägga krafter på. 
Det har bidragit till kortare ledtider och färre problem, vilket har ökat kundnöjdheten. Samarbetet har gått så bra att Hantverksdata fasar ut kunder med med tidigare leverantörer av fakturahantering, för att övergå helt till Scanclouds lösningar.

Enkelt och effeltivt

Filip ger också råd till andra företag som överväger att använda Scanclouds lösningar och betonar enkelheten i Scancloud och dess förmåga att öka effektiviteten. Slutligen lyfter han fram Scanclouds support som alltid är trevlig och hjälpsam.
Sammanfattningsvis har Hantverksdata och Scancloud en mycket framgångsrik relation. Partnerskapet har bidragit till att förbättra Hantverksdata:s fakturahantering och öka kundnöjdheten.

Läs mer om Hantverksdata här.

Hantverksdata Hantverksdata
Hantverksdata är branschledande inom affärssystem i olika hantverksbranscher och har lång erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning. Totalt har Hantverksdata cirka 10 000 kunder och drygt 100 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdatas lösningar och system utvecklas av hantverkare för hantverkare.

Webbplats

Huvudkontor
Danderyd
Anställda
300
Bransch
IT-lösningar för entreprenad- och serviceindustri
Typ
B2B
Dela denna artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Accountor
Samarbete som effektiviserar och kvalitetssäkrar
Mark & Energibyggarna
Lätt att växa med smidig lösning som grund
Appli
Trygg integration som underlättar vardagen

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise