Starkt partnerskap för effektiv fakturahantering

Marcus Egberth
, Head of Aftermarket Sales
Medius Medius

KUNDCASE SCANCLOUD

Scancloud och MediusGo har i alla år samarbetat nära för att effektivisera samarbetspartnern MediusGo med sina tusentals kunders fakturahantering. Marcus Egberth, Head of Aftermarket Sales, har intervjuats om samarbetets framgångsrika år.

– Samarbetet med Scancloud har varit starkt bidragande för vår tillväxt och i vissa fall också avgörande, förklarar Marcus.
MediusGo beskriver samarbetet med Scancloud som starkt bidragande för deras tillväxt, och i vissa fall också avgörande. Att ha Scancloud som en produkt och partner som kompletterar MediusGo:s erbjudande av leverantörsfakturahantering har varit gynnsamt för både MediusGo och deras kunder.

Blivit ett givet behov

Enligt Marcus har behovet av att modernisera ekonomifunktionen, jobba mer automatiserat och införa beslutsstöd blivit ett ”need to have” för företag, snarare än ”nice to have”. Att ha system som hjälper till med det dagliga och repetitiva arbetet ger utrymme för att nyttja resurser och kunskap på rätt sätt, öka kontrollen, ta fram smarta rapporter och vara en attraktiv arbetsgivare med moderna systemstöd.
När en kund sätter igång med MediusGo tillsammans med Scancloud är det en investering av en lösning man avser att bruka för många år framåt. Under denna tid hjälper MediusGo kunden att öka sin effektivitet både som rådgivare och stöd. Samarbetet med Scancloud har alltså inneburit en central roll för MediusGo:s kunders vidare utveckling och effektivisering.

"Det har i dag blivit ett mer 'need to have' snarare än 'nice to have' för företag att digitalisera och automatisera sin ekonomifunktion."

Integreras mot varandra

MediusGo har specialiserat sig mot olika branscher, och inom till exempel bygg- och entreprenadbranschen är det viktigt att kunna jobba från mobilen eller laptop, men också att systemen ger stöd för att underlätta beslut och processer. Det är också en nyckel till smarta lösningar att olika system som är bra på olika saker kan integreras mot varandra.

Läs mer om MediusGo här.

Marcus Egberth, MediusGo Marcus Egberth, MediusGo
Marcus Egberth är Head of Aftermarket Sales på MediusGo.
MediusGo MediusGo
MediusGo utvecklar applikationer för elektronisk fakturahantering för små och medelstora företag. MediusGo är en innovativ molnlösning med en högintelligent AI-motor som digitaliserar, effektiviserar och automatiserar hela attestflödet. I dag ingår MediusGo i Mediuskoncernen som har över 500 anställda, kontor i nio länder (huvudkontor i Sverige) och kunder i över 40 länder.

Webbplats

Huvudkontor
Linköping
Anställda
Cirka 500
Bransch
Molnbaserade IT-lösningar
Typ
B2B, B2C
Dela denna artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Accountor
Samarbete som effektiviserar och kvalitetssäkrar
Mark & Energibyggarna
Lätt att växa med smidig lösning som grund
Appli
Trygg integration som underlättar vardagen

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise