Så fakturerar du ännu smartare

Du har en eller flera kunder som vill ha e-fakturor från dig, så du har lagt några minuter på att installera fakturaskrivaren och skickar idag e-fakturor till dessa. Du kanske har märkt att det går mycket snabbare att skicka iväg en e-faktura, och att det dessutom är billigare än porto, papper och kuvert. Kanske har du också reflekterat över tidsbesparingen, eftersom du inte behöver lägga tid på att vika papper eller klistra på frimärken.

Du har tagit ett hållbart, smart och bra beslut att skicka e-fakturor, helt klart. Du är redo när dina andra kunder vill ha e-faktura. Men visste du att du har tillgång till så mycket mer i InExchange Network?

Men hur gör man det ännu bättre?
De verkliga fördelarna kommer du åt när du skickar alla dina fakturor via InExchange Network. Oavsett vem din kund är, eller vilken typ av fakturor de tar emot så kan du egentligen skicka allt med samma klick som när du skickar e-fakturor. Om din kund är mottagare i InExchange Network, vilket många av dem är – så föreslår fakturaskrivaren att skicka dessa som e-fakturor. Om du har en mailadress till kunden kan du klicka i att fakturaskrivaren skickar en pdf-faktura och i sista hand så skickas fakturan som papper. 

Tid är pengar och pengar är pengar
Du sparar givetvis en hel del tid, men också rena pengar. Vi tar aldrig mer betalt än vad det kostar i porto. Istället för att du ska sitta och vika, kuvertera och köpa nya kuvert så löser vi det åt dig helt enkelt. 

I stället kan du ägna tiden åt något annat. Något viktigt som behöver göras, eller kanske något roligare. 

Med InExchange kan du minska dina ledtider rejält, sänka dina portopriser och dessutom få snabbare betalt med påminnelse och inkasso. Det finns en rad olika funktioner som du kan ha missat. Är du intresserad av en kostnadsfri guidad tur i inExchange Network?

Intresseanmäl dig till Jessica här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise