SoftOne GO integreras med InExchange Network

Nu kan användare till SoftOne GO skicka och ta emot fakturor elektroniskt, direkt från sitt affärssystem. SoftOne har nämligen integrerat sitt molnbaserade affärssystem SoftOne GO med InExhange Network.

”Det ska vara enkelt för våra kunder att sköta sin affärskommunikation. Att se till så att fakturor kommer in och ut ur våra affärssystem elektroniskt per automatik, och utan krångliga mellansteg, är helt rätt väg att gå. En klar fördel är även att våra kunder kan följa sina transaktioner direkt via InExchange” säger Håkan Lord, VD för SoftOne Sverige AB i ett gemensamt pressmeddelande.

Affärsnätverket InExchange Network växer stadigt. 2015 tillkom 126 000 nya företag från 32 länder i nätverket. Håkan Lord konstaterar att så många aktiva mottagare och utställare i nätverket  ger goda förutsättningar för SoftOnes användare att verkligen nå sina affärspartners.

Vi på InExchange är givetvis också glada över samarbetet. InExchange Network är det snabbast växande affärsnätverket och en stor bidragande orsak är att allt fler affärssystemsleverantörer delar vår uppfattning om öppenhet och nåbarhet. SoftOne är ett gediget företag med många år i branschen och de har alltid strävat efter att förenkla för sina användare, vi är stolta att vara en partner till dem.

Läs hela pressmeddelandet här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise