Stora fördelar med digital hantering

Ta steget – för det är värt alla fördelar.
Det menar James Overall på Svenska Möten.
Det var ett utomstående krav som gjorde att organisationen övergick till digitala fakturor, men egentligen var det bara ett välkommet ultimatum.
Effekterna har varit väldigt positiva.

Svenska Möten, som är ett medlemsorgan för olika typer av konferensmiljöer, skrev sitt första avtal med InExchange för ungefär två år sedan. Därefter har parterna växt tillsammans. Efter Utställartjänsten blev Påminnelse och Inkasso nästa steg och tämligen nyligen togs Mottagartjänsten i bruk.
Ni möter Svenska Möten, och deras redovisningsekonom James Overall, i ett större reportage på vår sida med referenser. Se snabblänk direkt under den här artikeln.
James berättar att det var ett krav om e-faktura vid en upphandling som fick organisationen att äntligen gå från ord till handling vad gäller elektronisk fakturahantering.

Svenska Möten tog InExchange till sin hjälp. Det gick snart upp för dem att de kunde förmedla hela sin fakturavolym via InExchange och den möjligheten har de tagit tillvara på. Utställartjänsten var bara en början. Nu är hela deras behov på området digitaliserat – vilket är både praktiskt och effektivt.
– Hanteringen av alla processer går väldigt snabbt att utföra. Det tar egentligen ingen tid alls om jag ska vara ärlig. Det är ju bara att importera filerna och godkänna transaktionerna, konstaterar James Overall.

Mer om Svenska Mötens erfarenheter läser ni således genom att klicka på länken ned till. Och apropå Svenska Möten och deras lönsamma beslut att digitalisera sin fakturahantering. Ni har förhoppningsvis uppmärksammat att det från och med 1 april nästa år blir lag om e-faktura vid alla upphandlingar med statliga myndigheter, landsting och kommuner.

Vill man lösa detta snabbt och enkelt, och vara säker på att allt man skickar går iväg elektroniskt, vänder man sig med fördel till InExchange. Vi ser till att fakturorna valideras och skickas till mottagarna i exakt det format de önskar och kan ta emot.
InExchange har också tjänster som hjälper er att förädla e-fakturans alla uppgifter och därigenom få större kontroll, bredare marginaler och bättre likviditet.
Ni gör dessutom en god insats för miljön.

http://old.inexchange.se.test/referenser/svenska-moten/

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise