Studenter fick veta mer om oss

Asitis och InExchange har en suverän fördel i att vara belägna bara att stenkast från Högskolan i Skövde. Det betyder att många av våra framtida medarbetare finns på nära håll.
Men först och främst måste högskolestudenterna bli bekanta med våra företag.
Det är också grundsyftet med den After Work som vi samarrangerar årligen. På onsdagskvällen anordnades den här inbjudan för tredje året i följd.
Målgrupp för träffen var högskolans IT-studenter från lite blandade årskurser. Glädjande nog var deras nyfikenhet stor på Asitis och InExchange. Hela 38 elever kom hit för att få en inblick i vilka vi är, vad vi gör och hur vår framtid ser ut. Gunnar Buason, utvecklingschef InExchange, och Ann-Sofie Molin, marknadschef Asitis, höll i respektive företagspresentation.
Besökarna blev också bjudna på mat, dryck och goodiebag.
Det blev en trivsam afton och förhoppningsvis gav den mersmak. Asitis och InExchange växer så det knakar och att då ha en förnämlig plantskola blott hundratalet meter bort är en jättefavör.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise