Svensk Byggtjänst utökar samarbetet

Svensk Byggtjänst är ett kunskapsföretag inom bygg- och fastighetssektorn. De ägs av ett 30-tal organisationer som representerar hela byggbranschen. Byggtjänst samlar in och förädlar information så att branschen kan få del av viktig kunskap och smarta verktyg. 

Sedan några år tillbaka är Svensk Byggtjänst både e-fakturamottagare och e-fakturautställare hos oss. Nu utökas samarbetet, och från och med med juni skickas även pappers- och PDF-fakturorna via InExchange Network. 

Birgitta Spetz på Svensk Byggtjänst säger:
”Vårt samarbete med e-fakturorna har fungerat så pass bra att vi nu tar steget fullt ut och låter hela vårt fakturaflöde gå via InExchange, oavsett format. Det är också mycket enklare för oss internt att endast ha ett flöde ut.”

Att skicka hela sin fakturavolym via nätverket innebär att man snabbt kommer upp i e-fakturavolym, eftersom nätverket känner av vilka av dina kunder som kan ta emot e-faktura.

Läs mer om att skicka fakturor via InExchange här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise