Vägen till bättre och effektivare inköp går genom e-fakturan.
Det är budskapet från Sabina Johansen och Peter Fredén, key account managers på InExchange, i den här informationsvideon.

Se filmen och få tips om hur man plockar upp bra kvalitativ data ur sina inkommande elektroniska leverantörsfakturor och får inköpen visualiserade på ett attraktivt sätt.

Möjligheten att förbättra inköpssidan, att åstadkomma större effektivitet och besparingar, är lite av en allmän önskan, men det kan vara svårt att genomföra det arbetet utan rätt verktyg.
De som jobbar målmedvetet med att digitalisera sitt fakturaflöde har i det här sammanhanget en unik fördel. I en e-faktura är nämligen all information sökbar. En information som är enkel att ta fram ända ner på fakturaradnivå.
Vad har vi handlat? Hur mycket? Av vilka leverantörer? Till vilket pris? Och vem har gjort köpen? I e-fakturan finns svaren. Här gömmer sig en fantastisk potential.
Men hur tas denna faktakälla till vara på bästa sätt?
Förslagsvis genom att använda tjänsten Inköpsanalys som InExchange erbjuder. Det är redskapet som banar väg för en inköpsprocess med supervass precision. Dörren öppnas till helt nya insikter.
– Vi kallar vår tjänst Inköpsanalys just för att den täcker så mycket mer än den klassiska spendanalysen, säger Sabina Johansen.

Mer om Inköpsanalys

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram