Träffa InExchange på Offentlig Ekonomi

Evenemanget Offentlig Ekonomi i Uppsala är mötesplatsen och konferensen för högre chefer, ekonomer, ekonomichefer och controllers inom det offentliga Sverige.
Det är också ett perfekt tillfälle att träffa InExchange.

Konferensen Offentlig Ekonomi hålls den 17-18 januari i Uppsala Konsert & Kongress. Det är två dagar som tjänstgör som mötesplats för ekonomer inom offentlig sektor. Arrangemanget bildar en energigivande plattform där det finns möjlighet att utbyta tankar och idéer med branschkollegor och låta sig inspireras av föreläsningar och paneldebatter.

InExchange medverkar på Offentlig Ekonomi som partner och är naturligtvis på plats med egen monter båda dagarna.
Under andra dagen, den 18 januari klockan 14.20, bjuder våra strategiska rådgivare Sabina Johansen och Malin Larsson på en informativ genomgång under rubriken ”Bättre beslutsstöd genom att nyttja e-fakturans dolda potential”. De sedvanliga argumenten beträffande e-fakturans positiva sidor, som snabb, kostnadseffektiv, säker och miljövänlig, känns säkert igen, men det digitala fakturaformatet äger också mer okända fördelar. Det finns mängder med information att dra nytta av.
Under den här seminariepunkten kommer det att ges konkreta tips om hur man kombinerar data med hjälp av Business Intelligence och även talas om elektronisk fakturahantering i största allmänhet. Med e-faktura öppnas möjligheterna för nya beslutsstöd inom hela inköp-till-betalningsprocessen.

Som forum för Sveriges offentliga ekonomer kommer tvådagarskonferensen givetvis också aktualisera PEPPOL. Alltså det EU-baserade nätverket för elektronisk handel och inköp. Det är snart bara ett år kvar tills alla offentliga myndigheter inom EU måste vara registrerade fakturamottagare i PEPPOL.
InExchange är sedan länge godkänd accesspunkt i PEPPOL. En anslutning hos InExchange innebär att man uppfyller det kommande kravet automatiskt och kan släppa alla tankar på hur det ska ordnas. Användaren skickar som vanligt genom InExchange som sköter konverteringen och ser till att det alltid är senaste versionen av formaten som går iväg via PEPPOL.

Länk till Offentlig Ekonomi i Uppsala:
www.offentligekonomi.se/

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise