Välkomna till KOMMEK-mässans Peppol-center

Per Löfving, InExchange Per Löfving, InExchange

Accesspunkt, kontaktpunkt och mittpunkt.
Vill ni veta mer om Peppol – och utbyta tankar och råd – är monter B:04 det givna målet under KOMMEK-mässan i Malmö på onsdag och torsdag (17-18 augusti).
I den montern hittar ni InExchange. Vi är accesspunkt i Peppol sedan länge, vi är en förträfflig kontaktpunkt på mässan och troligtvis blir vi mittpunkt också.
För vem kan motstå en stunds Peppol-snack?

Per Löfving, key account manager på InExchange, är just nu ytterst upptagen med förberedelserna inför KOMMEK i Malmömässan. Det är han och kollegan Hacer Ok som representerar InExchange under det här tvådagarsarrangemanget.

Mycket info om Peppol

Vi haffar dock Per i några minuter för att höra om allt spännande som väntar i Skånes största stad. Han och Hacer är ivriga inför avfärden och möjligheten att få prata med en mängd mässdeltagare.
– För oss på InExchange känns det naturligt att vara med på KOMMEK eftersom väldigt många offentliga verksamheter är våra kunder. Samtidigt finns ett primärt syfte. Det är att berätta om Peppol och Peppols nätverk, förklarar Per och utvecklar:
– Vi känner att det finns ett behov av detta. Det är lite diffust och många olika budskap om hur Peppol fungerar och vad det är. Så därför vill vi ta tillfället i akt på KOMMEK att träffa de offentliga verksamheterna som enligt lag måste vara publicerade i Peppol när de tar emot sina fakturor.
– På KOMMEK får vi en bra möjlighet att ge tips och råd och förklara hur Peppol fungerar, men också lyssna på hur kommuner och regioner ser på Peppol och vad deras utmaningar är. Både gällande Peppol och e-faktura överlag.

Vår fina flaska väntar på dig

Och det är alltså i monter B:04 som mässbesökarna hittar InExchange?
– Stämmer bra. Vi står tillsammans med övriga Vismabolag. Eftersom vi är koncernkollegor ligger det en styrka i att vi står gemensamt. Det känns perfekt. Det vinner också Visma på som koncern. InExchange är den enskilt största accesspunkten i Peppol globalt sett. Vår dominans understryker hur starkt Visma är generellt när det gäller Peppol.
InExchange förefaller att bli mässans Peppol-center?
– Förutsättningarna finns för detta, ja. Kommer man till oss erbjuds man möjligheten att svara på en Peppol-quiz och få en elegant vattenflaska som belöning. Sedan, på onsdagseftermiddagen, har vi en liten trivsam AW med start 15.30. Då serverar vi dryck och snacks – och ännu mer prat om Peppol förstås!

AFTER WORK I MONTER B:04

onsdag 17 augusti från 15.30. Hjärtligt välkomna, hälsningar Per och Hacer, InExchange

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Riksdagen Riksdagen
Nyheter

Avskaffade kravet ”Ett avgörande steg framåt”

Om en månad behövs inget räkenskapsmaterial i pappersform om det finns digitalt. ”Vi går in i en ny era av digital förvaring” säger Christofer Wiechert på InExchange.
Per Gustafsson
Byggmässa Byggmässa
Nyheter

Byggmässa som också bygger kontaktnät

InExchange besökte under onsdagen mässan Nordbygg. Dagen gav möjlighet att träffa befintliga kunder och samarbetsaktörer på partnersidan, men också skapa nya kontakter.
Per Gustafsson
Fredrik Hanses, InExchange Fredrik Hanses, InExchange
Nyheter

Inspirerande dag på Mötesplats Campus

”Bra möten och bra dialoger”. Det är Fredrik Hanses omdöme om mässan Mötesplats Campus i Östersund som InExchange deltog på i torsdags.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise