Vår VD nominerad till Skaraborgs mest företagsamma

Här på InExchange går det inte långt mellan nomineringarna! Vi är i skrivande stund finalister i Sveriges Snyggaste kontor och idag publicerade Svenskt Näringsliv sina fem finalister till Skaraborgs mest företagsamma människa 2014. Bland de fem nominerade finns vår VD, Thordur Erlingsson! November ut kan man rösta på honom,

Läs mer om nomineringen och rösta här!

 

Om tävlingen:
Nominerad till Skaraborgs mest företagsamma människa blir den som uppfyller några av tävlingens kriterier. Det är människor som ser till att utveckla sin idé, som investerar i tid och pengar och vågar satsa på andra. Jobbskapare, folk med drivkraft, som inte backar för utmaningar. Läs mer om tävlingen här. 
Förutom alla tävlingsnominationer är vi också mitt uppe i No Shave November, där några tappra InExchange-are odlar skägg under hela månaden, för att uppmärksamma och samla in pengar till cancerfonden. Följ oss på vår Facebooksida för att ta del av eventet!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise