Våra tjänster visas på SOI-konferens

Sveriges offentliga inköpare, SOI, samlas I Gävle den 24–26 april för sin årliga konferens. InExchange är på plats som utställare.
– Det är ett bra tillfälle att visa upp våra spännande tjänster, säger Jonas Henriksson Lehnér, key account manager på InExchange.

SOI är en allmännyttig ideell medlemsorganisation med cirka 1 300 medlemmar. Varje år arrangerar sammanslutningen en konferens med seminarier, storföreläsningar och prisutdelningar. Men framför allt utgör dessa dagar en ovärderlig mötesplats för alla som är verksamma inom just den här sektorn.
Förra året, när motsvarande konferens hölls i Göteborg, var det mer än 600 deltagare och den siffran förväntas bli ännu högre i år.
InExchange närvarar med en utställningsmonter och representeras av Jonas Henriksson Lehnér och Malin Larsson, key acoount managers, samt säljarna Denise Mattsson och Sabina Johansen. Kvartetten är inställd på tre givande dagar i Gävle.
– Det är ett bra och viktigt forum att synas i. Det är en utmärkt chans för oss att visa upp våra tjänster för både befintliga respektive kommande kunder, säger Jonas Henriksson Lehnér.
– Exempelvis vet vi att det finns ett stort intresse för Inköpsanalys. Det är en tjänst vi känner är het på marknaden, framhåller han.

Malin Larsson lyfter fram konferensens betydelse när det gällande nätverkande. Direktkontakten med kunderna som man alltid får sådana här gånger är en styrka.
– Det dyker upp frågor, men också tankar och funderingar, och den typen av input är viktig. Det är sådant vi gärna tar till oss, menar Malin.

Platsen för årets konferens är Gävle konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise