Sveriges offentliga inköpare, SOI, samlas I Gävle den 24–26 april för sin årliga konferens. InExchange är på plats som utställare.
– Det är ett bra tillfälle att visa upp våra spännande tjänster, säger Jonas Henriksson Lehnér, key account manager på InExchange.

SOI är en allmännyttig ideell medlemsorganisation med cirka 1 300 medlemmar. Varje år arrangerar sammanslutningen en konferens med seminarier, storföreläsningar och prisutdelningar. Men framför allt utgör dessa dagar en ovärderlig mötesplats för alla som är verksamma inom just den här sektorn.
Förra året, när motsvarande konferens hölls i Göteborg, var det mer än 600 deltagare och den siffran förväntas bli ännu högre i år.
InExchange närvarar med en utställningsmonter och representeras av Jonas Henriksson Lehnér och Malin Larsson, key acoount managers, samt säljarna Denise Mattsson och Sabina Johansen. Kvartetten är inställd på tre givande dagar i Gävle.
– Det är ett bra och viktigt forum att synas i. Det är en utmärkt chans för oss att visa upp våra tjänster för både befintliga respektive kommande kunder, säger Jonas Henriksson Lehnér.
– Exempelvis vet vi att det finns ett stort intresse för Inköpsanalys. Det är en tjänst vi känner är het på marknaden, framhåller han.

Malin Larsson lyfter fram konferensens betydelse när det gällande nätverkande. Direktkontakten med kunderna som man alltid får sådana här gånger är en styrka.
– Det dyker upp frågor, men också tankar och funderingar, och den typen av input är viktig. Det är sådant vi gärna tar till oss, menar Malin.

Platsen för årets konferens är Gävle konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram