Vi är årets arbetsplats i Science Park Skövde!

InExchange årets parkarbetsplats

På tisdagen arrangerade Science Park Skövde sin traditionella julfrukost för alla parkföretag. Då utses vinnarna i de årliga priskategorier som är uppsatta. 
Ett av dessa pris gick till InExchange som korades till Årets Parkarbetsplats.
– Vi är väldigt stolta över utmärkelsen. Det är ett bevis på allt arbete vi gjort under lång tid och särskilt under det här året. Vi har jobbat mycket intensivt med medarbetarfrågor, säger vd Anders Jonsson.

Detta att InExchange uppmärksammas i samband med julfrukosten på Science Park Skövde börjar bli en rolig vana. Ifjol erhöll Marie Lindholm, som är ekonomiassistent på InExchange, priset som årets medarbetare i parken och 2019 tilldelades Anders Jonsson titeln Årets Parkchef.
Och den här tisdagen blev det en vinst igen.
Nu premierades dessutom hela företaget på en gång.
– Det är något som gläder mig extra mycket, just att det inte är ens pris utan allas pris. Det här har vi bidragit till tillsammans, menar Anders Jonsson.

Kreativitet och glädje

Ett uttalande som är lätt instämma i. Varför atmosfären är så bra på InExchange beror naturligtvis ytterst på sammanhållningen inom företaget. Här finns kreativitet och glädje i en inspirerande mix.
– Det tror jag många skriver under på som är här och besöker oss. Man märker att det är en positiv och kreativ känsla här, fortsätter Anders.
Även Science Park Skövde som helhet har betydelse i sammanhanget. Det är med parken som bas som InExchange utfört sin expansiva resa. Ja, egentligen har det här idérika företagsklustret enormt värde för hela Skövde.
Anders Jonsson igen:
– Parken drar till sig kompetens och skapar möjligheter för folk på ett mycket förtjänstfullt sätt. Det har ju åstadkommits oerhörda resultat och en enastående utveckling. Jag har sett det själv på nära håll under 20 år. Skövde har under den här perioden blivit en helt annan stad!

Årets pristagare

Här är årets samtliga pristagare:
Årets parkföretag: Forsway
Årets parkmedarbetare: Joel Algmark, Orangeriet
Årets parkchef: Frida Jolsgård, Skaraborgs Kommunalförbund  
Årets parkarbetsplats: InExchange
Årets start up: Ember Paw

Så här löd motiveringen till att InExchange utsågs som årets parkarbetsplats:

 “Detta är en arbetsplats som personalen längtar till. Den beskrivs som ett ställe där det är roligt och inspirerande att arbeta. Här lockar inte bara de fysiska miljöerna eller sättet de tar hand om sin personal, med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och fri massage. Här finns också plats för alla typer av roller och kompetenser. När bekymmer uppstår gör de genast allt de kan för att åtgärda problemen, med medarbetarnas välmående i fokus.”

Läs mer om Science Park Skövde HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Nyheter

Referenskontroll även på fakturor via Peppol

För att få 100 procent referenskontroll behöver övervakningen täcka alla inkommande fakturor. Tilläggstjänsten Peppol-bestridande gör detta möjligt.
Nyheter

”Nu blir vi ännu starkare på marknaden”

InExchange och Scancloud blir ett bolag vid årsskiftet. ”Det gör oss ännu starkare på marknaden” säger VD Ola Widegren.
Nyheter

EESPA Nordics Chapter etableras från årsskiftet

Ett tydligare samarbete i ett europeiskt perspektiv. Det är idén med EESPA Nordics Chapter. Denna nya nordiska sammanslutning är på plats från och med 1 januari 2024.

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise