Vi är en av landets bästa arbetsgivare

InExchange placerar sig på plats två av medelstora företag när de egna medarbetarna får säga sitt i Universums och Metrojobbs årliga undersökning. Medarbetarna bedömmer sin arbetsgivare utifrån tre faktorer; intern identitet, nöjdhet och lojalitet.

”Det är fantastiskt roligt och väldigt hedrande att få detta utnämnande säger Thordur Erlingsson, vd på InExchange. För oss är det oerhört viktigt att InExchange är en arbetsgivare där alla medarbetare kan känna sig delaktiga i utvecklingen av företaget och alla ska kunna identifiera sig med företagets kultur och värderingar. Givetvis kommer vi att jobba på tills vi blir den bästa. ”

”Aldrig förr har organisationer varit så beroende av att ha rätt medarbetare. Detta ställer höga krav på arbetsgivare, både när det kommer till att attrahera och rekrytera nya talanger men även när det gäller att behålla medarbetare och skapa engagemang. Nöjda och motiverade medarbetare bidrar inte bara till organisationens framgång genom att prestera på topp utan är också viktiga ambassadörer för att rekrytera nya talanger.” säger Petter Nylander, vd på Universum.

Den fullständiga rankingen finns på http://universumglobal.com/se/sveriges-basta-arbetsgivare-2015

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise