Vi ökar säkerheten på våra pdf-fakturor

E-fakturan är det säkraste och mest smidiga alternativet för fakturering. Du vet att fakturan kommer fram, är det några som helst konstigheter så hittas detta oftast redan innan fakturan skickas iväg.

Men det är inte alla som kan ta emot en e-faktura, då kan det vara bra att skicka en pdf-faktura. Att själv framställa och skicka en pdf-faktura har dock bekanta problem. Ibland kan den hamna i fel inkorg, fastna i spamfilter och ibland når den inte fram. Med oss kan du skicka en pdf-faktura säkert.

När du skickar en pdf via oss har du en funktion som talar om för dig om din faktura inte levererats. Vid önskemål kan vi också skicka ut automatiskt mail så fort dina pdf-fakturor inte har gått iväg. Du slipper framställa dem själv, du slipper maila ut dem manuellt och får full kontroll på köpet.

Vi hjälper dig även att åtgärda eventuella problem.

Glöm inte att följa oss på Facebook för fler uppdateringar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise