InExchange verkar för ett mer miljösmart samhälle.
Genom att skicka fakturor och andra affärsdokument elektroniskt hjälps vi åt att sänka pappersförbrukningen och minska koldioxidutsläppen tack vare färre transporter.
För att sporra det här arbetet delar vi varje år ut vårt speciella miljöpris. 

– Priset instiftades för fyra år sedan och går till företag som jobbar målinriktat och har en bestämd strävan att reducera antalet pappersfakturor, berättar Peter Fredén (bilden), key account manager på InExchange.
Miljöpriset för 2017 gick till Stena Recycling AB i Göteborg som ökat andelen inkommande e-fakturor i en explosionsartad takt. Bakom framgången ligger ett energiskt arbete och en okuvlig inställning att nå målen som satts upp. Stena Recycling känner att omställningen från papper till digitalt ligger i linje med hela deras verksamhet. De är ett återvinningsföretag. Det är naturligt att även fakturahanteringen ska vara miljövänlig.

InExchange har producerat en video i vilken vårt miljöpris presenteras och där företrädare för Stena Recycling berättar om insatserna som gjorde dem till 2017 års pristagare.
På samma sida som videon hittar ni en sammanställning över samtliga företag som förärats InExchange Miljöpris sedan utmärkelsen delades ut första gången 2014. Läs hur vinnarna gått tillväga, vilka erfarenheter de gjort, vilka förtjänster som de märkt och framför allt: låt er inspireras av dessa goda exempel, starta samma resa och gör oss sällskap i vårt arbete att minska konsumtionen av naturens resurser och välja miljövänliga lösningar.
Kanske det resulterar i att ert företag blir nästa mottagare av InExchange Miljöpris.

Videon om InExchange Miljöpris ser ni HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Okategoriserad

Info med anledning av covid-19

Okategoriserad

Många studenter nyfikna på InExchange

Skicka din första e-faktura idag!

Kom igång gratis genom att skapa ditt konto hos oss. Det tar bara ett par minuter och sedan är du igång!

Illustration diagram