Vi premierar miljöhjältar

InExchange verkar för ett mer miljösmart samhälle.
Genom att skicka fakturor och andra affärsdokument elektroniskt hjälps vi åt att sänka pappersförbrukningen och minska koldioxidutsläppen tack vare färre transporter.
För att sporra det här arbetet delar vi varje år ut vårt speciella miljöpris. 

– Priset instiftades för fyra år sedan och går till företag som jobbar målinriktat och har en bestämd strävan att reducera antalet pappersfakturor, berättar Peter Fredén (bilden), key account manager på InExchange.
Miljöpriset för 2017 gick till Stena Recycling AB i Göteborg som ökat andelen inkommande e-fakturor i en explosionsartad takt. Bakom framgången ligger ett energiskt arbete och en okuvlig inställning att nå målen som satts upp. Stena Recycling känner att omställningen från papper till digitalt ligger i linje med hela deras verksamhet. De är ett återvinningsföretag. Det är naturligt att även fakturahanteringen ska vara miljövänlig.

InExchange har producerat en video i vilken vårt miljöpris presenteras och där företrädare för Stena Recycling berättar om insatserna som gjorde dem till 2017 års pristagare.
På samma sida som videon hittar ni en sammanställning över samtliga företag som förärats InExchange Miljöpris sedan utmärkelsen delades ut första gången 2014. Läs hur vinnarna gått tillväga, vilka erfarenheter de gjort, vilka förtjänster som de märkt och framför allt: låt er inspireras av dessa goda exempel, starta samma resa och gör oss sällskap i vårt arbete att minska konsumtionen av naturens resurser och välja miljövänliga lösningar.
Kanske det resulterar i att ert företag blir nästa mottagare av InExchange Miljöpris.

Videon om InExchange Miljöpris ser ni HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise