Fler och fler optimerar sitt fakturaflöde

Många väljer nu att optimera sitt fakturaflöde genom att skicka alla sina fakturor via oss. Det är ett sätt att dra ner på onödig pappershantering, sänka portokostnaderna avsevärt och få snabbare betalning av fakturorna.

”Vi har en ökning på över 500% som ansluter sig till att optimera hela flödet, jämfört med samma månad förra året. Allt fler av våra kunder är nu uppe i 80% e-fakturor.”, berättar Per Bäckström, supportansvarig.

Fakturaoptimeringen är en funktion i fakturaskrivaren och webben som talar om för dig när någon av dina kunder kan ta emot en e-faktura eller en pdf. På så vis slipper du själv hålla reda på när dina kunder kan ta emot e-faktura, processen automatiseras och du tar den enklaste och smartaste vägen för att snabbt nå fler kunder med elektroniska fakturor.

Vill du också optimera ditt flöde? Kontakta oss så hjälper vi igång dig på bara några minuter!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise