Konferens och prisgala med InExchange på plats

Sales Conference Sales Conference

InExchange befinner sig den här torsdagen på annexet till Avicii Arena i Stockholm.
Peter Fredén och Per Löfving, key account managers på InExchange, är på plats på The Sales Conference som arrangeras av Mercuri International.
Dagen är fylld med föreläsningar och avslutas under kvällen med Sales Award-galan där InExchange är en av tre nominerade kandidater till titeln Årets B2B-företag.

Mercuri International är ett världsomspännande företag med inriktning på säljutveckling och ledarskap. Koncernen är värd för The Sales Conference tillsammans med elva andra medarrangörer. Konferensen instiftades för ett par år sedan och har blivit en spännande mötesplats med flera hundra deltagare. Fokus ligger på de senaste trenderna och insikterna inom framtidens försäljning och marknadsföring och erbjuder en möjlighet att lära känna branschens viktigaste beslutsfattare. 

Årets uppställning på scenen är verkligen en lockande blandning.
Största attraktionen är rocksångaren Bruce Dickinson som är frontfigur i hårdrocksbandet Iron Maiden. Bruces programpunkt bär rubriken “Turning your customers into fans”.
Utöver den engelske sångaren kommer konferenspubliken att få lyssna till Elin Hauge, AI & Business Strategist, Keynote speaker, Anssi Rantanen, CEO of MySpeaker Growth, Thimon de Jong, founder of Whetston and Strategic Foresight och Henrik Larsson Broman, Speaker, Researcher, Author and Trendspotter.

Inspirerande erfarenheter

– Arrangören har onekligen samlat mycket intressanta föreläsare. Jag ser särskilt fram mot att höra Anssi Rantanen. Han kommer att berätta hur man samarbetar inom de bästa teamen i världen. Jag är nyfiken på vad de gör annorlunda mot oss andra, menar Per Löfving och konstaterar vidare:
– Det ska bli givande att lyssna på erfarenheterna kring det här, att få inspiration att nyttja tillsammans med kollegorna internt, men också med våra kunder. Just att stärka samverkan är viktigt och något vi som företag alltid har fokus på.

Peter Fredén delar Per Löfvings stora förväntningar på dagen. 
– Det är många intressanta föreläsare, men naturligtvis känns det riktigt kul att lyssna på Bruce Dickinson. Det är ändå en världsartist. Hans resonemang kring temat hur man förvandlar sina kunder till fans kittlar lite grann i förväg.
–  Denna typ av konferenser är över huvud taget alltid trevliga. Det skapar nya kontaktytor som är mycket värdefulla. Det är stimulerande och nyttigt att komma ut på det här sättet, tillägger han.
Mercuri Internationals kunskap kring Sales Excellence erbjuder, precis som Peter säger, en utmärkt plattform. The Sales Conference är ett skräddarsytt event för alla som är involverade i B2B och arbetar inom försäljning och marknadsföring.

Håll tummarna för InExchange!

Och apropå B2B. Kvällen i Annexet avslutas med Sales Awards. Den ceremonin blir extra spännande för InExchange. Ett av de priser som delas ut är Årets B2B-företag. InExchange är ett av tre nominerade företag till den utmärkelsen.
Peters och Pers dag i Stockholm kan med andra ord rundas av med en prestigefylld titel. Det kryddar förstås dagens tillställning ännu mer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Riksdagen Riksdagen
Nyheter

Avskaffade kravet ”Ett avgörande steg framåt”

Om en månad behövs inget räkenskapsmaterial i pappersform om det finns digitalt. ”Vi går in i en ny era av digital förvaring” säger Christofer Wiechert på InExchange.
Per Gustafsson
Byggmässa Byggmässa
Nyheter

Byggmässa som också bygger kontaktnät

InExchange besökte under onsdagen mässan Nordbygg. Dagen gav möjlighet att träffa befintliga kunder och samarbetsaktörer på partnersidan, men också skapa nya kontakter.
Per Gustafsson
Fredrik Hanses, InExchange Fredrik Hanses, InExchange
Nyheter

Inspirerande dag på Mötesplats Campus

”Bra möten och bra dialoger”. Det är Fredrik Hanses omdöme om mässan Mötesplats Campus i Östersund som InExchange deltog på i torsdags.
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise