Ny version av fakturaskrivaren

Du som är kund har säkert redan fått ett mail i inkorgen om att fakturaskrivaren har uppdaterats med ny design och en hel del nya funktioner.

Bland förbättringarna hittar du bland annat en mer smidig sökfunktion vid val av ny mottagare, möjlighet att spara dina inloggningsuppgifter för en snabbare inloggning och portobesparingsförslag direkt i fakturaskrivaren. Har du en fråga kan du dessutom chatta direkt med supporten medan du arbetar. Fakturaskrivaren är certifierad för Windows 8, mer information om detta kommer inom kort.

”Jag är väldigt nöjd med Fakturaskrivaren, framförallt gillar jag den automatiska kopplingen som gör att systemet talar om för mig om min kund kan ta emot e-faktura. Den nya fakturaskrivaren förenklar min fakturering helt enkelt.”Anneli Forsgren, JobMeal Gävle

Som ett komplement till din fakturaskrivare har du också tillgång till InExchange Dashboard. Varför inte logga in och testa redan nu?

Är du intresserad av våra tjänster? Klicka här eller kontakta oss för mer information!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Okategoriserad

Dynamisk träffpunkt som skapar möjligheter

Maria Biederbeck
offentlig sektor offentlig sektor
Nyheter

DIGG: Offentlig sektor skickar för få e-fakturor

DIGG uppmanar offentlig sektor att skicka e-faktura. Nu förekommer för mycket papper. Hacer Ok, KAM på InExchange, framhåller att lösningarna finns sedan länge.
Per Gustafsson
Okategoriserad

Gör som InExchange – följ Global Pride

Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise