Så förenklar du i sommar

Nu är den svenska sommaren här. Många har stängt ner och checkat ut för några veckors välförtjänt semester. Årets sommarvikarier tar plats och sköter daglig drift på många företag och organisationer ute i landet.

Men är du småföretagare och driver egen verksamhet är det sällan som dörren stängs helt. I snitt arbetar egenföretagaren nära tio timmar per semestervecka*. En stor del går åt till administration och pappersarbete. Känner du igen dig?

Att få iväg sina fakturor är livsnödvändigt. Pengarna måste in. Likviditeten är A och O.
Faktureringen går verkligen inte att skjuta på, även om solen gassar och barnen ropar.

Men det finns lösningar idag som gör att du snabbt kan få faktureringen klar, stänga datorlocket och ge dig ut i solen. Du behöver inte skriva ut, inte kuvertera eller ta dig till postlådan. Med några klick sänder du iväg dina fakturor tryggt och säkert. Och du kan göra det från vilken plats som helst. Många fakturatjänster är helt webbaserade idag.

Hur gör du för att komma igång?
Har du ett affärssystem så finns det stor chans att en tjänst för e-faktura redan finns i ditt system. Kontakta din affärssystemsleverantör och se vad som gäller.

Har du inget affärssystem? Då finns en hel del webbaserade tjänster på marknaden.
Med InExchange webbaserade tjänst skickar du både e-fakturor, pdf-fakturor och pappersfakturor på ett och samma sätt från din dator eller laptop. Du får alla utgående fakturor samlat på ett och samma ställe. Och din fakturering tar minimalt med tid. Så starta sommaren genom att förse dig med en fantastisk hjälpreda för pappersarbetet – fakturera digitalt!

* Källa: Företagarnas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips för att driva ditt företag.

Dela denna artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn

Läs vidare...

Tips & Råd

Ta emot alla leverantörsfakturor i samma flöde

Sofia Euström på InExchange berättar i den här artikeln hur ni kan få alla era leverantörsfakturor i elektronisk upplaga och i ett enda flöde.
Per Gustafsson
Tips och råd om upphandling Tips och råd om upphandling
Tips & Råd

Våga upphandla på ett nytt sätt

”Tänk nytt och problemorienterat” råder Christifer Wiechert alla offentliga förvaltningar som ska göra upphandlingar på IT-sidan. Christofer listar flera viktiga tips.
Per Gustafsson
Verifiering med BankID Verifiering med BankID
Tips & Råd

Skydda dig mot bluffakturor i sommar

Sommar och sol och högsäsong för bluffakturor, men vi delar knepen för att slippa dem i år!
Per Gustafsson

Ladda ner din guide om Peppol

Vad är Peppol och hur fungerar det? I denna guide får du lära dig mer om Peppol som format och infrastruktur. Enkelt och pedagogiskt.

Basic

Premium

Enterprise